تاریخ : چهارشنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۳ 15 ربيع أول 1446 Wednesday, 18 September , 2024
2
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:

افزون بر ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد.

  • کد خبر : 1231
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰
افزون بر ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در پنج ماه امسال افزون بر ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده است.

میرحجت اکبرنژاد روز سه شنبه بابیان این مطلب اظهار داشت: این میزان تولید مرغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش تولید را نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد : استان گیلان با ۸۴۳ واحد مرغداری با ظرفیت بیش از ۱۹ میلیون قطعه، ۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تولید می کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: این استان دارای رتبه اول تولید مرغ اجداد، رتبه ۲ مادر گوشتی و رتبه ۵ مرغ گوشتی کشور است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خاتمه یادآور شد: در سال جاری بیش از ۶۶ هزار تن ذرت، افزون بر ۴۵ هزار تن کنجاله سویا و بیش از ۱۳ هزار تن جو در بین واحد های مرغداری استان گیلان توزیع شده است.

لینک کوتاه : https://khabarguilan.ir/?p=1231

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • خبرگیلان نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  • لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.