به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان مسعود الماسی با اعلام اینکه پارسال ١٧۵ هزار تن مرکبات در گیلان برداشت شد اظهار داشت:٩٠ درصد از محصول مرکبات گیلان پرتقال رقم محلی، خونی و تامسون،حدود ۵ درصد نارنگی و ۵ درصد بقیه سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی و بالنگ است.
وی افزود:این استان رتبه پنجم تولید مرکبات در کشور را دارا است، وبیشتر باغهای مرکبات گیلان در شهرستان های رودسر، املش و لنگرود قرار دارد.
الماسی گفت:٣ واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت ٢٠ هزار تن در شهرستان رودسر فعال است.
٢۶ هزار باغدار گیلانی برداشت مرکبات را از اواخر آبان آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه می دهند.