خبر گیلان – احمد پادیاب روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: هم اکنون ۷۵ خانوار شهرستان صومعه سرا در کنار زراعت برنج به کشت نیشکر نیر مشغولند.
وی افزود پیش بینی می شود نیشکرکاران صومعه سرائی امسال ۲۵ تن شکر سیاه تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکرکاران صومعه سرایی برای مبارزه با آفات این محصول کشاورزی در زمان کاشت، داشت و برداشت از هیچگونه سمی استفاده نمی کنند و محصولات به دست آمده از نیشکر مانند:شکر سیاه ، دوشاب و کف شکر ، کاملا ارگانیک است.
پادیاب خاطر نشان کرد:برای توسعه مشاغل خانگی از جمله نیشکر امسال ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی به کشاورزان صومعه سرایی پرداخت شده است.
نیشکر یکی از قدیمی ترین محصولات کشاورزی صومعه سراست که قدمت بیشتر از صد ساله دارد.
محصول به دست آمده از نیشکر برای درمان بیماری های یرقان ، فاویسم و کم خونی مفید است.
نیشکر همه ساله در اردیبهشت کشت و اواخر آذر برداشت می شود.