به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر گیلان؛ یاسر همدمی روز چهارشنبه در جلسه ستاد رسیدگی و پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در سالن جلسات دادگستری این شهرستان اضافه کرد: مردم از رسانه ها حرف شنوی دارند و انتظار ما از اصحاب رسانه این است که با انتشار اخبار امید بخش و تولید محتواهای فرهنگی و بازنشر آن در فضای مجازی مردم شهرستانهای آستارا و اردبیل را به صلح و سازش دعوت کنند.
وی بیان کرد: توهین به قومیت ها و اختلاف افکنی بین اقوام ۲ الی پنج سال حبس تعزیری دارد و اگر این اختلاف افکنی به واسطه فضای مجازی صورت گیرد سنوات حبس تا ۱۰ سال افزایش می یابد و در رابطه با امنیت و آرامش مردم با هیچ کس تعارف نداریم.
روز چهارشنبه پنجم خردادماه درگیری بین چند نفر از اهالی اردبیل و آستارا در شهر آستارا سبب مصدومیت چند نفر و خسارت به یک دستگاه خودرو شده بود و بازتاب تصاویر و فیلم این درگیری در فضای مجازی، سبب تداوم نزاع و تخریب چند خودرو دیگر در روزهای گذشته شد.
همدمی افزود: مرجع رسمی اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستاها فرمانداری است و هدف ما برگزاری انتخابات سالم است تا در همین راستا افراد متعهد و انقلابی انتخاب شوند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آستارا گفت: دعوت به تجمع، تشویش اذهان عمومی، طرح مسائل قومی و نژادی، انتشار هرگونه مطلب علیه نامزدها از جمله تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی محسوب می شود و با متخلفان در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.
وی افزود: رسانههای شهرستان نقش مهم و اثرگذاری در برگزاری انتخابات پرشور دارند تا مردم با آرامش و آزادی کامل در تعیین سرنوشت خود نقش ایفا کرده و فرد یا افراد اصلح را انتخاب کنند.
دادستان آستارا گفت: دستگاه قضایی درخصوص برقراری نظم و امنیت و اجرای قانون از هیچ تلاشی فروگذار نیست و این دستگاه وظیفه رسیدگی به شکایت های انتخاباتی را برعهده دارد و تشخیص درست یا نادرست بودن موضوع شکایت بر عهده قاضی است و اصحاب رسانه مراقب باشند علاوه بر رعایت اخلاق انتخاباتی، مطالبی منتشر نکنند که منجر به تشکیل پرونده قضایی شود.