تاریخ : یکشنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۳ 19 ذو القعدة 1445 Sunday, 26 May , 2024
0
در آستانه عید قربان

رعایت نکات بهداشتی خرید، ذبح و مصرف دام در گیلان

  • کد خبر : 8747
  • ۰۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
رعایت نکات بهداشتی خرید، ذبح و مصرف دام در گیلان
گیلانی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان، دام نذری خود را از مراکز مجاز تهیه کنند و آن را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان، اداره کل دامپزشکی استان گیلان در اطلاعیه‌ای به مناسبت نزدیک شدن به عید قربان تاکید کرد: برای جلوگیری از ذبح دام‌های بیمار، بازرسان این اداره در مراکز مجاز عرضه به صورت رایگان دام نذری خیران را معاینه می‌کنند.

 

در این اطلاعیه آمده است: از آنجایی که در این ایام برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به فروش و کشتار دام‌های مشکوک به بیماری اقدام می‌کنند، لازم است خرید و ذبح دام در محل‌های تعیین شده و با مشاوره دامپزشکان انجام شود.

 

این اطلاعیه می‌افزاید: ۲۲ گروه عملیاتی ثابت و ۲۵ گروه سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان آماده خدمت رسانی به گیلانی‌ها هستند و مردم می‌توانند سوالات خود را با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند.

 

میدان دام کاسپین، واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن، یکی از مراکز ارائه خدمات رایگان معاینه قبل از خرید دام نذری است.

 

دامپزشکان توصیه می‌کنند گوشت قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

لینک کوتاه : https://khabarguilan.ir/?p=8747
  • نویسنده : مازیار جعفری
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان
  • 119 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • خبرگیلان نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  • لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.