به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر گیلان اسدالله عباسی لایروبی آب بندانها، رودخانهها و تجهیز چاهها با کمک مردم، استفاده از میرآبها برای توزیع درست آب و اطلاع رسانی به موقع از طریق رسانهها بویژه صداوسیما و هم افزایی همه نهادها را برای مدیریت بخش کشاورزی خواستار شد.
وی افزود: آغاز نشاء کاری براساس تقویم زراعی از ۱۵ تا ۳۱ اردیبهشت ماه تعیین شده و شالیکاران نشبت به رعایت این تقویم اهتمام داشته باشند.
استاندار با تاکید بر اینکه هیچ زمین زراعی نباید بدون کاشت در استان باقی بماند همه فرمانداران را مکلف کرد با هماهنگی با کشاورزان همه ۲۳۸ هزار هکتار شالیزارها کشت شوند.
اسدالله عباسی همچنین درباره اختصاص سوخت به تراکتورها هم خاطرنشان کرد: با تایید فرمانداران سوخت لازم به تراکتورهای فاقد پلاک به شرطی داده شود که همانند خودروهای پلاک دار خدمات ارائه دهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هم با اشاره به کمبود منابع آب کشاورزی گفت: شخم سطحی زمینهای زراعی مورد تاکید کارشناسان کشاورزی است و شالیکاران نسبت به پاکسازی مسیرهای انتقال آب به عرصههای شالیزاری، لایروبی و حذف علفهای هرز اقدام کنند.
صالح محمدی همچنین توجه به تقویم زراعی، استفاده از بذرهای اصلاح و گواهی شده و کود پتاسه توسط کشاورزان را برای سال زراعی جاری خواستار شد.
وحید خرمی مدیر عامل شرکت آب منطقهای گیلان هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آبی استان از کاهش ۱۲۰ میلیون مترمکعبی آب پشت سد سپیدرود نسبت به پارسال خبر داد.
همچنین در این نشست برخی از اعضای شورای حفاظت منابع استان و فرمانداران شهرستانها به ارائه عملکرد و بیان نکته نظرات خود پرداختند.