احمد پادیاب در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی خبر گیلان با اعلام این خبر اظهار کرد:برداشت نیشکر در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی صومعه سرا آغاز شده اظهار کرد:پیش بینی میشود ۷۵ خانوار این شهرستان امسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
وی با بیان اینکه کشت شکرسیاه در صومعه سرا قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد افزود:استحصال این محصول در کارگاههای سنتی روستاهای قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرا صورت می گیرد.
پادیاب با اعلام اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیکنند یادآورشد:این محصول بطور کامل ارگانیک است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با اعلام اینکه نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر برداشت خاطرنشان کرد:مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.