وی افزود:طرح تلفیقی کشت کدو با صنوبر رسال جاری ١٠ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل در صومعه سرا افزایش داشته است.
پادیاب اضافه کرد:کشاورزان صومعه سرایی در تابستان و پاییز امسال هزار و ۶٠٠ تن کدو از باغ های این شهرستان برداشت کردهاند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا درادامه با اشاره به اینکه انواع کدوهای استخوانی ، سفید ، تنبل حلوایی و انجیری در این شهرستان کشت میشود خاطر نشان کرد:کدو از صیفی جات بسیار مقوی است که برای تنظیم فشار خون و درمان آنفولانزا مفید است.
از کدو به صورت خورشتکدو، کاکای کدو ، آش کدو ، کدو پخته و بخار پز استفاده می شود.