خبرگیلان؛احمد پادیاب با اعلام اینکه ۷۵ خانوار نیشکر کارصومعه سرایی کشت این محصول شیرین را در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان آغاز کرده اند اظهار داشت:کشت این محصول در صومعه سرا قدمتی بیش از یکصد ساله دارد.
وی افزود: نیشکر کاران این شهرستان پارسال ۲۳ تن شکر به بازار عرضه کردند.
پادیاب اضافه کرد:در حال حاضر شکر سیاه کیلویی ۷۰ هزار تومان در بازار به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه شکرسیاه یک محصول ارگانیک و دارای خواص طبی فراوان است گفت: شکر سیاه به عنوان سوغات محلی صومعه سرا است و در روستاهای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان کشت و تولید میشود.
پادیاب خاطر نشان کرد:نیشکر هر سال از اوایل اردیبهشت در زمینهای تالابی صومعه سرا کشت و اواخر پاییز و اوایل زمستان برداشت میشود.