احمد پادیاب در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی خبر گیلان با بیان اینکه در مراحل کاشت داشت و برداشت نیشکر، از کود و سموم شیمیایی استفاده نمیشود اظهار کرد: این محصول کاملآ ارگانیک در درمان بیمارهای یرقان، کم خونی و فاویسم موثر است و یکی از سوغاتیهای صومعه سرا به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ سال است که نیشکر در شهرستان صومعه سرا کشت میشود افزود: نیشکر هر سال در اردیبهشت در زمین های تالابی صومعه سرا کشت و اواخرپاییزواوایل زمستان برداشت میشود.
پادیاب خاطرنشان کرد: شکر سیاه در روستای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان این شهرستان کشت وتولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا یادآورشد: نیشکر کاران این شهرستان پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد تومان از نیشکر تولید و روانه بازار کردند.