خبر گیلان؛علیرضا مهرگان امروز با اشاره به اینکه با پیگیری های انجام شده توانستیم حلوای ضیابری را به نام سوغات این شهرستان ثبت ملی کنیم اظهارداشت:برای ثبت رشته خشکار طاهر گوراب هم منتظر اعلام نتیجه بررسی پرونده هستیم.
وی افزود: شیرینیهای محلی، نوعی اصالت هستند که برای در امان ماندن از تغییر و فراموشی ثبت آنها، پیگیری و مراحل پخت آن مستندسازی میشود.
مهرگان اضافه کرد: ظرفیت های دیگری برای ثبت در آثار ناملموس در این شهرستان شناسایی شده که بزودی اطلاع رسانی می شود.
حلوا ضیابری نوعی شیرینی محلی گیلان به شمار می رود که توسط بانوان منطقه ضیابر شهرستان صومعه سرا تولید می شود.
برای ساخت این حلوا که قدمت آن به چند قرن پیش برمی گردد از آرد شکر، مغزگردو، گل بنفشه، گل رُز محمدی، شوید و پونه استفاده می شود.