به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از آغاز طرح رتبه بندی واحدهای تولید کننده آرد در استان با هدف افزایش کیفیت آرد و استاندارد سازی محصول نهایی خبر داد.
مهندس علیرضا نجفی، تخصیص سهمیه گندم به واحدهای تولیدی بر اساس رتبه بندی کیفی را از دیگر اهداف این طرح دانست و افزود: در طرح درجه بندی کارخانجات آرد، عملکرد واحدهای تولیدی را بر اساس شاخصهایی همچون امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی ارزیابی میکنیم.
وی تاکید کرد: تیم بازرسی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان اداره غله و خدمات بازرگانی گیلان، مجریان این طرح هستد که در این راستا از خط تولید، طبقات بوجاری، آسیاب، کیسه گیری و سایر مراحل تولید کارخانجات آردسازی نمونه برداری مینمایند.
هفت واحد تولید آرد در گیلان فعالند