تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ 21 محرم 1446 Saturday, 27 July , 2024
1

رتبه بندی واحد‌های تولیدکننده آرد در گیلان

  • کد خبر : 8771
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲
رتبه بندی واحد‌های تولیدکننده آرد در گیلان
طرح رتبه بندی واحد‌های تولیدکننده آرد با هدف افزایش کیفیت در گیلان آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از آغاز طرح رتبه بندی واحد‌های تولید کننده آرد در استان با هدف افزایش کیفیت آرد و استاندارد سازی محصول نهایی خبر داد.

مهندس علیرضا نجفی، تخصیص سهمیه گندم به واحد‌های تولیدی بر اساس رتبه بندی کیفی را از دیگر اهداف این طرح دانست و افزود: در طرح درجه بندی کارخانجات آرد، عملکرد واحد‌های تولیدی را بر اساس شاخص‌هایی همچون امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی ارزیابی می‌کنیم.

وی تاکید کرد: تیم بازرسی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان اداره غله و خدمات بازرگانی گیلان، مجریان این طرح هستد که در این راستا از خط تولید، طبقات بوجاری، آسیاب، کیسه گیری و سایر مراحل تولید کارخانجات آردسازی نمونه برداری می‌نمایند.

هفت واحد تولید آرد در گیلان فعالند

لینک کوتاه : https://khabarguilan.ir/?p=8771
  • نویسنده : مازیار جعفری
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی خبرگیلان
  • 173 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • خبرگیلان نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  • لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.